Successos

Obre a la policia mentre robava en una casa

Es va veure sorprès pels Mossos d'Esquadra mentre robava en una casa i, en un intent de despistar-los, va obrir la porta als agents simulant que el domicili era seu.

La policia va detenir el 19 de febrer un lladre a qui la jugada no li va sortir bé. Els fets van tenir lloc a la urbanització de Rocagrossa. A quarts de sis de la tarda, l'acusat era dins l'habitatge arrencant el cablejat de la instal·lació elèctrica. El jove, de 28 anys, havia entrat a la casa aprofitant que és de nova construcció i encara no hi viu ningú. Uns testimonis van avisar la policia. Quan els Mossos van arribar, van veure que el pany estava forçat però que la porta d'entrada estava tancada per dins. Van trucar i el mateix lladre els va obrir. El jove va fer com si res i, quan els agents li van demanar la documentació, va dir-los que la tenia a l'interior de la casa i va tornar a ficar-se a dins. Al cap de pocs minuts, i veient que tot allò no quadrava, els Mossos van fer la volta a l'immoble. A la part posterior, van veure que el jove provava de fugir després de despenjar-se per la balconada. Duia una motxilla dins la qual hi havia cablejat elèctric i eines. Després de comprovar que gran part de la instal·lació elèctrica estava desmuntada, va quedar detingut per un robatori amb força. El jove, que té antecedents, va quedar en llibertat i va ser citat per presentar-se als jutjats de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia