Successos

successos

Roben un camió a Sant Pere Pescador i el deixen a l'AP-7, a Santa Perpètua

Els Mossos estan investigant si els lladres el van fer servir per perpetrar altres robatoris durant els sis dies que el van tenir al seu poder

Un camió d'obres, un Iveco amb matrícula 5294BNB, que va ser robat fa una setmana a l'empresa Can Pipa de Sant Pere Pescador, va ser localitzat ahir mal aparcat a l'àrea de servei de l'AP-7 de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), en sentit Girona.

El robatori el van perpetrar diversos homes (segons van captar les càmeres) la nit del dijous 16 de febrer a les instal·lacions de Can Pipa, una empresa especialista en moviments de terra que disposa de molta maquinària pesant. Els lladres van trencar una tanca i van triar un camió dels més petits i no gaire nou, tot i que al costat n'hi havia de millors i més moderns. Se sospita que van triar el que van comptar que no disposaria de GPS ni claus codificades, que haurien facilitat la seva localització. Els amos de Can Pipa van denunciar el robatori als Mossos, que ahir al matí els van trucar per dir-los que havien trobat el vehicle i que el poden anar a recuperar. Van ser treballadors de l'AP-7 que van alertar que a l'àrea de servei de Santa Perpètua, al quilòmetre 144,5 de l'AP-7, hi havia un camió mig entravessat. Els mossos van anar-hi, van entrar al camió i van intentar trobar el conductor perquè l'arraconés, perquè estava mal estacionat, però no va aparèixer cap xofer. En posar la matrícula a les bases de dades policials, es va descobrir que constava com a robat a Sant Pere Pescador. La policia científica dels Mossos va inspeccionar ahir el camió per intentar trobar empremtes que identifiquin els lladres i avui està previst que també vagin a fer una inspecció al lloc d'on el van robar amb la finalitat també de trobar empremtes, petjades o altres indicis. Els Mossos estan investigant si els lladres, durant els sis dies que van tenir el camió en el seu poder, el van fer servir per perpetrar altres robatoris, com ara de material d'obres o similars.

LA DATA

17.02.17
Es va denunciar
el robatori d'un camió a l'empresa Can Pipa de Sant Pere Pescador i ahir el van trobar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia