Successos

presons

detenció per tràfic de drogues

Detenen una cuinera de la presó que duia droga

Els Mossos d'investigació de Figueres han detingut Maria Dolors Olivet Llistosella, de 58 anys, una cuinera de la presó del Puig de les Basses que divendres passat entrava al centre amb 50 grams d'haixix amagats dins dels sostenidors. Els mossos havien estat alertats pel servei d'informació d'institucions penitenciàries, que sospitava que la cuinera Olivet, contractada pel Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (Cire) del Departament de Justícia, ja feia temps que es dedicava a introduir droga per distribuir dins del centre. Per això, divendres la van interceptar a l'entrada i la van escorcollar. En l'escorcoll li van trobar dues peces d'haixix, de 23 grams i 27 grams, que duia amagades dins dels sostenidors. Un cop comprovat que les peces que li van trobar donaven positiu en droga, els Mossos van detenir Olivet per un delicte contra la salut pública. L'endemà la detinguda va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que la va deixar en llibertat provisional.

Acomiadada

La detenció ha suposat l'acomiadament d'Olivet com a cuinera del centre penitenciari. Maria Dolors Olivet era una empleada veterana de la presó, que ja treballava a la cuina a la presó quan encara era al carrer Sant Pau, al centre de Figueres, abans que s'obrís la nova del Puig de les Basses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia