Successos

Uns encaputxats assalten tres cases d'Arbúcies

Almenys dos homes encaputxats van assaltar dijous al vespre tres cases de la urbanització de Pujals d'Arbúcies. Els lladres, que van quedar enregistrats per les càmeres de seguretat a dins d'una de les cases, es van endur joies, diners i petits objectes de valor però van haver de marxar precipitadament quan els va sonar l'alarma.

L'assalt va ser a quarts de vuit del vespre, en un moment en què als habitatges, propers però no contigus, no hi havia ningú perquè els seus amos eren a Arbúcies a la feina o atenent els seus negocis. Els lladres van entrar a les cases forçant amb un tornavís les persianes de balcons o finestres del darrere i un cop a dins van anar directes a les habitacions per buscar joies i objectes de valor. Se sap segur que eren almenys dos perquè se'ls veu junts dins d'una casa però tampoc es descarta que fossin més gent i que es repartissin les cases i mentre els uns en saquejaven una els altres fossin a les altres dues. Quan van sonar les alarmes, els assaltants van poder escapar abans que hi arribés la policia local, que va tardar poca estona perquè els habitatges assaltats no són gaire lluny del nucli urbà. Els Mossos s'han encarregat de fer la inspecció ocular per intentar trobar pistes i també analitzen les imatges on es veuen els assaltants, que duien el rostre tapat amb una mena de passamuntanyes. També s'analitzen les càmeres de seguretat que la policia local d'Arbúcies té instal·lades a les entrades de la població per si es veu algun vehicle sospitós que pugui ser dels lladres. Les càmeres, segons l'alcalde, Pere Garriga, han contribuït a reduir el nombre de robatoris en un 60% a la població des que les van posar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia