Successos

A la presó per haver-se acostat a parcs infantils

Amb antecedents per abusos sexuals, l'home va trencar l'ordre d'allunyament

El jutge ha decidit aquesta setmana dictar presó per al veí del Vendrell que va trencar l'ordre d'allunyament de llocs freqüentats per menors en tres ocasions des del 25 de gener.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir dilluns a la plaça del Tívoli del Vendrell, davant de l'Escola de Música Pau Casals, per haver incomplert l'ordre dictada per l'Audiència de Barcelona a causa d'un delicte d'abusos sexuals.

Els fets es van produir sobre dos quarts de nou del vespre, quan una patrulla que duia a terme tasques de prevenció pel centre del Vendrell va veure l'home al parc infantil. Els agents el van reconèixer i el van detenir per tercera vegada en poc més d'un mes. La policia ja feia dies que li seguia la pista perquè havia trencat l'ordre d'allunyament el 25 de gener, i hi havia tornat el 7 de febrer. En els dos casos anteriors també havia estat detingut, però havia quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

L'home, de 65 anys i veí del Vendrell, tenia antecedents per abusos sexuals. Les tres detencions que ha aplicat la policia en les últimes setmanes han estat provocades per l'incompliment de l'ordre de no acostar-se a llocs freqüentats per menors. La policia l'ha enxampat en les tres ocasions en parcs infantils o a prop d'algunes escoles del municipi.

L'home va passar a disposició judicial dimarts al matí i el jutge va decidir, en aquesta ocasió, dictar-ne l'ingrés a presó, tenint en compte els reiterats incompliments del detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia