Successos

Xafa cotxes a cops de mall a Ribes i fuig en cotxe a tot drap fins a Bianya

Els Mossos van aconseguir detenir el conductor temerari, un veí d'Osor de 45 anys, després d'una persecució de 40 quilòmetres

Els Mossos van detenir dijous a la nit un veí d'Osor de 45 anys, Mikel García Sánchez-Guzmán, després d'una llarga i arriscada persecució de 40 quilòmetres per atrapar el fugitiu, que conduïa de manera temerària. Abans d'iniciar l'arriscada fugida el conductor va danyar cotxes i una gasolinera de Ribes a cops de mall.

L'avís que va posar els Mossos del Ripollès en alerta va arribar dijous a la nit. Un conductor havia aturat el cotxe a Ribes de Freser, n'havia baixat amb un mall a les mans i havia començat a ventar cops a cotxes aparcats al carrer. Després va tornar a pujar al cotxe, va conduir fins als afores del poble i es va aturar a la gasolinera Petrocat. Va baixar, va tornar a agafar el mall i va trencar vidres de la botiga i va fer malbé els sortidors. Va tornar a pujar el cotxe i va sortir a tota velocitat per l'N-260 en direcció a Ripoll. Els Mossos va localitzar el cotxe sospitós al quilòmetre 126 de l'N-260 i van mirar de fer-lo aturar. Però el conductor va agafar el voral de la carretera i va fugir a tota velocitat i fent temeritats. Més patrulles de Mossos i la policia local de Ripoll es van posar a perseguir-lo. El conductor va circular en sentit contrari per Ripoll, obligant diversos vianants a amagar-se a les entrades de les cases per no ser envestits. D'aquesta manera també va travessar Sant Joan de les Abadesses, tot fent avançaments arriscats i envaint el carril contrari quan li venia bé. Va continuar la seva temerària fugida en direcció a Olot. Segons els Mossos, va arribar als 160 en trams on la velocitat està limitada a 80 km/h. Es van anar a demanar reforços i es va mobilitzar un gran contingent de cotxes patrulla que van aconseguir bloquejar totalment la carretera a l'entrada de la Vall de Bianyas i es van aconseguir així aturar el cotxe i detenir el conductor. L'home, que té antecedents policials, va quedar en llibertat i serà citat pel jutjat. Al cotxe, els mossos hi van trobar el mall de ferro, dos ganivets de cuina, una navalla i una escarpra.

LA XIFRA

40
quilòmetres
va durar la persecució del conductor temerari abans no el van poder aturar a Bianya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia