Successos

policial

detenció per agressió sexual

Agredeix sexualment una jove i es trenca el peu fugint pel teulat, a Figueres

El detingut va amenaçar la víctima amb un tros de vidre a l'immoble on la tenia retinguda

El sospitós està ingressat a l'hospital sota vigilància policial

Una jove de 25 anys veïna de Figueres va ser víctima dissabte d'una agressió sexual per un home que, a més, la va amenaçar de tallar-li el coll amb un vidre. Els fets van ocórrer pels volts de dos quarts de vuit del matí a l'altura del número 80 del carrer Peralada de Figueres. Els serveis d'emergència van rebre l'avís de veïns del barri alertant que hi havia una noia demanant auxili al balcó d'un pis. Fins al lloc dels fets es va desplaçar en un primer moment una patrulla de la Guàrdia Urbana que era per la zona i que van observar des del carrer que al replà de l'immoble hi havia l'agressor sobre la víctima, agafant-la pel coll i amenaçant-la amb un tros de vidre. En veure la presència policial, l'agressor va fugir escales amunt. Després de protagonitzar una peculiar persecució pels teulats de les cases veïnals, la policia el va acabar detenint al mig del carrer. L'home anava coix perquè s'havia trencat el peu mentre saltava de teulat en teulat. Per rescatar la víctima del domicili, els policies van haver de forçar la porta d'entrada.

La investigació policial va determinar que l'agressor havia forçat la porta del domicili per accedir-hi i hi havia ple de vidres trencats per terra. A l'immoble també es va trobar una camiseta tacada de sang de l'agressor.

Segons ha pogut aclarir la policia, víctima i agressor s'havien conegut aquella mateixa nit en un bar. Tot apunta que l'agressió sexual, que va consistir en tocaments, es va produir al pis, després que ella es negués a mantenir relacions amb ell. La jove en algun moment es va poder escapar del seu agressor i va córrer escales avall fins al replà de l'escala. Però no va poder sortir al carrer perquè ell anteriorment ja havia tancat la porta amb clau.

Custòdia hospitalària

El detingut és un home de nacionalitat algeriana de 27 anys que té l'últim domicili conegut a la ciutat de Girona, i tot apunta que viu d'ocupa allà on pot. L'home, que va ser arrestat per un delicte d'agressió sexual, està ingressat a l'hospital de Figueres sota vigilància policial. És previst que els pròxims dies passi a disposició judicial.

LA XIFRA

27
anys
té l'agressor, de nacionalitat algeriana i amb domicili conegut a Girona. La víctima en té 25 i és de Figueres

LA DATA

11.03.17
és el dia
que es van produir els fets, a l'altura del número 80 del carrer Peralada de Figueres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia