Successos

tribunals

judici per agressió sexual

Jutjat per haver forçat i agredit la dona a Blanes

La policia va trobar la víctima nua, ferida, ensangonada i plena d'hematomes

L'Audiència de Girona va jutjar ahir un veí de Blanes acusat d'haver amenaçat, agredit i intentat violar la dona. Els fets van ocórrer el 10 d'octubre del 2015 quan algú va alertar que dins un domicili se sentia una forta discussió i una dona demanant auxili. Fins al lloc dels fets es van desplaçar els Mossos d'Esquadra. “Se sentia una dona xisclant: «Està boig, em vol matar»”, va relatar ahir un dels mossos. Després de diversos intents d'entrar al pis, finalment la dona va obrir la porta. “Ella estava nua, tota ensangonada, amb una ferida al nas d'una mossegada i hematomes per tot el cos”, va explicar un dels agents, que també va dir que dins el pis hi havia el sospitós: “Estava molt alterat, va costar reduir-lo i quasi ens va fer caure escales avall.” Els mossos van relatar que la víctima els havia dit que l'acusat havia arribat aquella nit begut i drogat, volent sexe, però ella s'hi havia negat. Llavors va començar la disputa.

Malgrat la gravetat dels fets, ni víctima, ni acusat ni el germà que va ser testimoni dels fets van voler declarar en el judici. La fiscal demana vuit anys i mig de presó per al sospitós. La defensa, l'absolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia