Successos

accident marítim

El capità i el primer oficial del mercant que va xocar amb un pesquer citats a declarar

El robot que ha fet les fotografies és massa gros per entrar a la barca i verificar si hi ha els cossos dels dos pescadors desapareguts

El jutge del jutjat d'instrucció número 19 de Barcelona ha citat a declarar per aquest divendres en qualitat d'investigats el capità i el primer oficial del mercant rus que aquest dilluns a primera hora de la tarda va xocar contra un pesquer amb el resultat de dues persones desaparegudes a unes tres milles davant del Port de Barcelona, segons han informat fonts judicials. Ambdós hauran de declarar, com a màxims responsables de l'embarcació en el moment del sinistre, pels presumpte delicte d'imprudència. D'altra banda, s'estan fent diligències per esbrinar qui és la propietària del vaixell i l'asseguradora. Mentrestant, els equips de Salvament Marítim continuen buscant els dos tripulants desapareguts del pesquer ‘El Fairell' per via aèria i marítima. En les darreres hores, el robot guiat des del buc ‘Clara Campoamor' ha localitzat les restes del vaixell enfonsat, a més de 150 metres de profunditat.

El robot ROV Comanche de Salvament Marítim ha captat les primeres imatges dels pesquer El Fairell, enfonsat a un 160 metres de profunditat, després de la col·lisió amb un vaixell rus el dilluns. Dos pescadors continuen desaperaguts.

El robot està instal·lat al vaixell Clara Campoamor, que durant tota la nit passada ha realitzat inspeccions a la barca enfonsada.

El robot és massa gros per poder ser introduït a l'interior de la barca enfonsada i no pot verificar si a dins s'hi troben els cossos dels pescadors desapareguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia