Successos

accident aèri

aniversari

Familiars de les víctimes de Germanwings demanen “consciència” per evitar més sinistres

Els afectats inauguraran un monument commemoratiu al punt on es va estavellar l'avió, just quan es compleixen dos anys dels fets

Familiars i amics de les víctimes que viatjaven a l'avió de Germanwings que es va estavellar als Alps han fet aquest dijous una crida a la “consciència” política i social per evitar que es repeteixi un fet similar. En la vigília del segon aniversari del succés, un centenar de persones s'ha reunit a l'exterior de l'aeroport del Prat per recordat les 150 persones que van perdre la vida en aquell vol que el 24 de març de 2015 viatjava de Barcelona a Düsseldorf, i que el copilot va fer caure deliberadament. La presidenta de l'Associació d'Afectats, Sílvia Chaves, ha assegurat que l'acte és “un toc d'atenció” cap als governants i a la societat per a què recordin el sinistre i el motiu que el va provocar. Les famílies viatjaran ara a Le Vernet (França) per inaugurar un monument de record a les víctimes, on s'inclouran elements personals de cadascuna d'elles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia