Successos

Atac sexual a una noia que passejava el gos a Lloret

La Policia Local de Lloret de Mar va detenir dimecres a la tarda un jove indi de 22 anys, sospitós d'haver atacat una jove que passejava el gos a qui hauria fet tocaments i petons i hauria intentar portar cap a un lloc arraconat.

Els fets van passar a quarts de quatre de la tarda quan la víctima, una noia estrangera de 19 anys que està passant uns dies a Lloret de Mar a casa d'una amiga, passejava el gos pel passeig d'Agustí Font, al centre de la població, i va ser abordada per un home que la va començar a tocar. Ella va començar a cridar i els crits van alertar diversos ciutadans, que van anar a auxiliar-la, cosa que va fer fugir a l'agressor, que abans es va girar cap als testimonis i es va exhibir fent gestos obscens. La policia local va ser alertada i va arribar al lloc dels fets quan l'agressor i la víctima també havien marxat. Però, gràcies a la descripció dels testimonis, es va poder localitzar el sospitós i també la víctima. La noia, de 19 anys, és de l'est d'Europa, no parla ni català ni castellà i en un primer moment es va mostrar temorosa i desconfiada davant la policia. El sospitós, que anava indocumentat, va ser identificat com un jove indi de 22 anys que feia pocs dies que havia arribat a Lloret i s'havia instal·lat a casa d'un amic. La víctima i l'agressor no es coneixien de res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia