Successos

policial

operació antidroga

Denuncien per tràfic de drogues un club cannàbic

La policia local de Mataró ha denunciat l'associació cannàbica Green Zone, situada al polígon Pla d'en Boet, per tràfic d'estupefaents. Els agents van entrar divendres passat a la seu del club i van comissar un total de 13 quilos de marihuana i haixix i van descobrir “múltiples indicis que al local s'estava duent a terme una activitat de tràfic de drogues”.

Les investigacions van començar a mitjan febrer, quan diverses persones denunciades per consum i possessió de drogues a la via pública van assenyalar que en compraven habitualment a Green Zone.

Durant la intervenció es va comprovar que hi havia un gran nombre de persones que visitaven el local per comprar i no pas per consumir droga. Es va detenir el president de l'associació i un dels seus membres i en l'escorcoll, a banda de la droga, es va trobar maquinària destinada a rentar i extreure marihuana, bàscules de precisió, cigarretes preparades per al consum, i altres indicis com ara publicitat sobre sortejos de droga per als clients del local.

La investigació policial continua oberta i paral·lelament a la via penal s'obrirà també un expedient administratiu al local pels mateixos fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia