Successos

Jocs i apostes

Una administració de loteria de Llançà reparteix un premi de tres milions d'euros

Hi ha hagut una encertant del sorteig de la Bonoloto de dijous

L'afortunada va fer l'aposta des de la pàgina web de l'administració número 1, El Cavallet d'Or

L'administració de loteria número 1 de Llançà ha repartit una pluja important de diners. L'establiment agraciat, El Cavallet d'Or, està situat en el número 11 del carrer Nicolás Salmerón de la població. Una clienta ha guanyat 2.929.055,17 euros amb el sorteig de la Bonoloto del dijous 23 de març. L'afortunada havia fet l'aposta a través de la pàgina web de l'establiment. La combinació que va triar i que li ha reportat aquest gran premi de la primera categoria és la següent: va marcar els números 12, 16, 17, 18, 39 i 40. Segons va explicar el propietari, Albert Farjas, ell es va adonar abans-d'ahir a quarts de dotze de la nit que havia sortit una combinació guanyadora. Després de validar que hi havia hagut sis encerts d'una aposta, va trucar per telèfon a l'afortunada per comunicar-li-ho: “Quan li vaig dir que s'havia emportat el pot que hi havia d'aquest premi màxim va quedar sense paraules. Estava sorpresa, emocionada, i, fins i tot, va començar a plorar d'alegria.”

El Cavallet d'Or va obrir les seves portes el 1985. Es deia inicialment Loteries Farjas. El 1999, però, hi va haver un fet transcendental per a l'administració. Un pescador els va obsequiar amb un cavallet de mar, els va assegurar que els portaria sort, i així va ser. “Aquest regal ens va agradar molt i es va convertir en el nostre amulet. Des de llavors, no hem parat de repartir il·lusió i premis”, hi afegeix Farjas. Entre els més recents, aquest Nadal també van tenir fortuna, ja que van vendre un dècim d'un cinquè premi de la Lotería Nacional, amb el número 22259.

LES FRASES

Estem de sort. Aquest Nadal passat també vam repartir fortuna, ja que vam vendre un dècim d'un cinquè premi de la Lotería Nacional
Quan vaig trucar el dia 23 a la clienta per comunicar-li-ho, va quedar sense paraules i va plorar d'alegria
Albert Farjas
PROPIETARI d'el cavallet d'or


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia