Successos

Successos

Tornen a jutjar l'expolicia que va matar la cunyada

L'Audiència de Girona tornarà a jutjar a partir de dilluns i durant tota la setmana Antonio Alcaraz Sencianes, l'ex-policia municipal de Girona que va matar la cunyada i va ferir a punyalades la dona el maig del 2013 a Caldes de Malavella. L'Audiència de Girona ja havia jutjat el cas el gener del 2016 i en aquell moment el fiscal demanava una pena de 43 anys de presó per a l'acusat. Però, en virtut d'un pacte entre el fiscal i la defensa, Antonio Alcaraz va sortir de la sala de vistes, després d'admetre els fets i demanar perdó pel mal que havia fet, amb una condemna de 21 anys de presó.

La cosa es va començar a complicar quan, des de la presó de Quatre Camins, Alcaraz va enviar una carta en la qual renegava del pacte i assegurava que l'havia acceptat obligat perquè l'havia pressionat el seu advocat, un lletrat al qual va renunciar. Finalment, el Tribunal Suprem va revisar el cas i va obligar a tornar a repetir el judici en una resolució que arengava l'Audiència de Girona per haver sentenciat a través d'un pacte encobert disfressat de judici que en realitat mai es va fer. El Suprem remarcava que la llei no permet arribar a pactes sense celebrar el judici en casos de delictes que suposen una pena superior als sis anys de presó, com és el cas. Per això, ara es tornarà a jutjar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia