Successos

trànsit

detenció

Detenen un conductor per un accident mortal

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Preixens (Noguera), de 32 anys, per haver conduït begut i haver provocat un accident de trànsit mortal. En el sinistre, ocorregut aquest dissabte passat a la C-14, a Tàrrega, va morir una dona de 54 anys, també veïna de Preixens. Els Mossos, que van fer pública ahir la detenció, li atribueixen al detingut un delicte d'homicidi per imprudència greu i un delicte de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques. L'home està en llibertat amb càrrecs després d'haver prestat declaració al jutjat de guàrdia de Cervera.

Dissabte al matí es va produir l'accident de trànsit mortal a la C-14, al terme municipal de Tàrrega (Urgell). Hi van estar implicats dos turismes i una furgoneta. La topada va ser molt violenta i la conductora d'un dels turismes va resultar morta.

Un cop recollits els testimonis dels fets i estudiades les restes de l'accident, els agents van determinar que el xoc havia estat causat per la invasió del sentit contrari del vehicle del detingut. Aquest vehicle va xocar inicialment amb el turisme de la víctima mortal, que va quedar creuat al mig de la via. Darrere del vehicle infractor circulava una furgoneta, que va envestir el turisme.

Els agents van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va resultar positiva, amb 0,56 mg/l d'alcohol en aire.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia