Successos

trànsit

atropellament mortal

Mor un menor atropellat en creuar la C-60 a Argentona

Un noi menor d'edat va morir diumenge al vespre en ser atropellat a l'autovia C-60, al terme municipal d'Argentona, just a tocar del túnel de Parpers. Segons el Servei Català de Trànsit, que va rebre l'avís poc després d'un quart de deu de la nit, el sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 5 en sentit Granollers, on un turisme va atropellar la víctima quan creuava la via. Els fets estan sent investigats pels Mossos d'Esquadra.

A més, en l'accident es va veure implicat un segon vehicle. D'altra banda, dues persones més van resultar ferides lleument i van ser traslladats pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital de Mataró. Fins al lloc de l'accident es van traslladar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM. Quant a l'afectació viària, la C-60 es va haver de tallar mentre hi treballaven els equips d'emergències, i els vehicles es van desviar per la carretera C-1415c.

Finalment, l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo (CUP), va lamentar el succés i va constatar que “no és un fet habitual que la gent travessi a peu aquesta autovia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia