Successos

successos

Detenen un home per haver mort el fill en una discussió

El pare, de 58 anys, va escanyar-lo mentre intentava calmar-lo després d'un brot molt violent

Els Mossos d'Esquadra apunten a un homicidi imprudent

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a la nit un home de 58 anys acusat d'haver mort el seu fill, de 24 anys, en una discussió a Mataró. Els fets van passar el mateix dia al domicili familiar, situat al carrer Capellanets, al barri de Cerdanyola, quan el jove, consumidor habitual de drogues i amb un trastorn psicòtic, va arribar a casa seva amb un brot molt violent i agressiu. La policia local va rebre un primer avís telefònic poc abans de les onze de la nit, en què la mare alertava que el seu fill estava destrossant el pis i agredint el seu marit.

Mentre la policia i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) anaven cap a l'habitatge per atendre l'incident, el pare va intentar calmar i reduir el jove i, en un moment de l'enfrontament, va agafar-lo pel coll per immobilitzar-lo. Sense mesurar prou les forces, el va acabar escanyant, en presència també de la seva mare i d'una altra noia. Quan va arribar l'ambulància, l'equip mèdic es va trobar el noi inconscient a terra i van iniciar els treballs per reanimar-lo, sense èxit, perquè poc després es va donar per mort.

Les primeres hipòtesis apunten a una acció accidental i, per tant, a un homicidi imprudent del progenitor, que ahir continuava retingut a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Mataró. Fonts policials van confirmar que la situació del parricida no canviarà fins que se sàpiguen els resultats de l'autòpsia de la víctima, que es va fer ahir, i el jutge hagi pres declaració a l'home.

Algunes fonts pròximes al cas van assenyalar que el pare està “en estat de xoc i destrossat” per aquesta tragèdia familiar que ha posat fi a la vida del seu fill, que ja acumulava alguns antecedents per altres brots violents relacionats amb el consum de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia