Successos

Salut

vaga d'ambulàncies

Vaga de les ambulàncies per Setmana Santa

Les ambulàncies faran vaga per Setmana Santa. Els comitès d'empresa dels treballadors del transport sanitari de Lleida han convocat, oficialment, tots els empleats a fer una aturada programada entre el 10 i el 17 d'abril. A banda dels treballadors lleidatans, també s'hi sumarà el personal del transport sanitari de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Anuncien que els motius que els porten a la vaga són els reiterats incompliments de l'empresa concessionària del servei, la UTE Egara-Lafuente. Fa gairebé un any i mig que es va renovar el concurs del transport sanitari i, segons els representants dels treballadors, les disfuncions no es corregeixen. Asseguren que les bases del transport urgent no són adequades i que tampoc es respecten els quadrants i calendaris laborals del transport no urgent. Els tècnics d'emergències denuncien que tenen unes condicions laborals més precàries, s'ha retallat el nombre d'ambulàncies i els convenis que regeixen els seus contractes no són homogenis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia