Successos

Troben una persona morta per arma de foc en un descampat de Sant Joan Despí

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i de moment no s'ha pogut identificar la víctima

Una persona ha estat trobada morta amb signes de violència aquest dimarts cap a tres quarts de cinc a la tarda en un descampat de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. L'ACN ha pogut saber que la mort de l'individu ha estat causada per una arma de foc, una informació que la policia no ha confirmat malgrat que la considera la causa més probable. La víctima ha estat trobada per dos homes en un descampat a la vora d'una zona industrial i de camps a prop de la carretera BV-2001, al seu pas pel municipi. De moment el cos no ha pogut ser identificat, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La comitiva judicial ha fet l'aixecament del cadàver i ha abandonat l'indret dels fets cap a tres quarts de nou de la nit. El jutjat d'instrucció en funció de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat ha decretat el secret de les actuacions.

L'home tenia les mans lligades a l'esquena, segons ha pogut confirmar l'ACN. Els Mossos d'Esquadra s'han trobat amb dificultats per identificar la persona, ja que no portava documentació a sobre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia