Successos

successos

Una avioneta aterra en una àrea de servei a l'AP-7

Una avioneta va fer ahir un aterratge d'emergència en una àrea de descans de l'AP-7 situada entre Llinars del Vallès i Cardedeu. La maniobra no va afectar en cap moment el trànsit de la via ni va provocar cap destrossa. Segons va informar l'ACN, a l'interior de l'avioneta, hi viatjaven dues persones que van resultar il·leses. Tot indica que l'avioneta va tenir problemes tècnics que la van obligar a aterrar en aquest punt. De fet, fonts de la direcció general de Protecció Civil van confirmar ahir que l'avioneta hauria comunicat a l'aeroport de Sabadell que tenia algun problema al motor. Malgrat tot, els tècnics d'Aviació Civil faran una investigació per esclarir els fets.

La perícia del pilot va permetre que la nau no trepitgés en cap moment l'autopista i aterrés en un vial de servei d'accés a una àrea de descans en sentit Barcelona sense cap afectació al trànsit. La concessionària Acesa va activar el pla d'autoprotecció com a conseqüència dels fets, que es van produir a quarts de tres de la tarda, per desactivar-lo al cap de mitja hora. L'aparell va ser desmuntat parcialment ahir a la tarda per retirar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia