Successos

policial

detenció

Arresten un fugitiu polonès que s'amagava a Lloret de Mar

La Guàrdia Civil, complint una ordre de detenció internacional, el va poder arrestar a Santa Susanna

La Guàrdia Civil va arrestar dijous passat Krzystof Eluszkiewizs, un polonès de 60 anys que tenia una ordre de detenció internacional i extradició a Polònia, que s'amagava amb una identitat falsa a Lloret de Mar. La detenció, en el marc de l'anomenada operació Pomadas, es va materialitzar a Santa Susanna, on el fugitiu s'havia traslladat des de Lloret probablement perquè ja no se sentia segur.

Les autoritats poloneses van enviar el requeriment de recerca de Krzystof Eluszkiewizs, implicat en tràfic d'armes, tràfic de drogues, extorsió i robatoris, a través de la unitat específica de la Guàrdia Civil que treballa en la recerca d'evadits de la justícia. En la informació que va arribar de Polònia ja s'apuntava que el fugitiu havia estat detectat a Lloret i que utilitzava documentació falsa. Quan els guàrdies civils de la comandància de Girona van anar al domicili de Lloret del sospitós van constatar que n'havia marxat. Però li van trobar la pista i el van localitzar a Santa Susanna. Quan el van identificar els va entregar un passaport amb una identitat falsa. L'home negava rotundament que ell fos Krzystof Eluszkiewizs però quan la Guàrdia Civil li va agafar les empremtes i les va comparar amb les de fugitiu que els havien enviat amb l'ordre de recerca es va confirmar que es tractava del fugitiu. Se'l va detenir i traslladar a disposició judicial a Madrid per executar l'ordre d'extradició.

LA DATA

06.04.17
Va ser arrestat
per la Guàrdia Civil el fugitiu polonès que buscaven per extorsió, tràfic d'armes i robatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia