Successos

Successos

Busquen quatre testimonis francesos del crim de Lloret

Els investigadors difonen unes imatges dels turistes que es van allotjar el 19 de maig del 2012 a l'hotel Acapulco

Estaven a l'escena del crim i van presenciar l'incident contra Craig Mallon

A punt de complir-se cinc anys després del crim del turista escocès Craig Mallon a Lloret de Mar, els investigadors continuen sense tenir cap pista de l'assassí o assassins. Paral·lelament a les investigacions que estan fent els Mossos d'Esquadra, la fiscalia i el jutge, els pares de la víctima van contractar l'exdetectiu i investigador privat David Swindle per ajudar de la manera que fos necessària. Fa uns mesos, el jutjat va autoritzar l'investigador a accedir a les imatges de les càmeres de seguretat de la zona on va morir el turista escocès. Malauradament, no hi ha imatges del punt exacte on es va produir l'agressió mortal a Craig, però sí de l'entorn. Una d'aquestes imatges ha estat difosa per l'investigador privat David Swindle. Es tracta de tres fotogrames i un vídeo en què es veu quatre turistes francesos que suposadament van ser testimonis de la mort de Craig. Es tractaria de quatre homes que el dia 19 de maig del 2012 van estar a Lloret de Mar i es van allotjar a l'hotel Acapulco. Segons la família, estaven a l'escena del crim i van poder presenciar l'incident.

Dues veïnes de Blanes

L'última crida que va fer la família anava dirigida a la localització de dues veïnes de Blanes que també haurien presenciat els fets. Aquestes noies, que tenen entre 25 i 30 anys, havien sortit de festa per la zona i van presenciar la fatídica baralla entre la colla de la víctima i els membres d'un altre grup que no han pogut ser identificats. Fins i tot les joves, que no anaven begudes, haurien ajudat la víctima quan estava ferida mortalment. A més a més, van deixar un dels seus mòbils a uns altres joves de nacionalitat espanyola per demanar una ambulància. Un cop van arribar els serveis mèdics, les noies van marxar amb un taxi. Segons l'investigador privat David Swindle, aquestes joves ajudarien a profunditzar en el cas i fins i tot a fer una descripció més acurada de la colla de joves francesos que van colpejar i matar el turista escocès.

LA XIFRA

1
sol cop
va rebre el jove escocès, i li va suposar la mort. No queda clar si va ser amb un objecte o en caure a terra.

El jove escocès va morir enmig d'una batussa

Craig Mallon –a la imatge–, un turista escocès de 26 anys, va morir el 19 de maig del 2012 en una batussa a la sortida d'una discoteca a Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de set del matí al carrer Pintor Josep de Togores, a la cantonada amb el carrer Pla de Carbonell. El noi –que va néixer a Coatbridge, però que llavors vivia a Sydney, a Austràlia– s'havia desplaçat al municipi selvatà per celebrar el comiat de solter del seu germà, que formava part del grup. En sortir d'una sala de ball, la colla s'hauria encarat amb un altre grup que anava de marxa també per Lloret. De resultes de la batussa entre els uns i els altres, Craig Mallon hauria caigut malferit a terra, d'on ja no es va aixecar. Va morir d'un cop al cap. Es tracta de l'única lesió que va provocar la mort al noi. No queda clar si el cop mortal al cap va ser provocat per un objecte contundent o si la lesió se la va fer en el moment de caure a terra. Els investigadors continuen a la recerca del grup de francesos amb qui Craig i la seva colla es van esbatussar. L'incident es va produir a l'eix central de la zona d'oci nocturn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia