Successos

sitges

Quatre anys al menor que va agredir un gai

El jutjat de menors número 2 de Barcelona ha condemnat a quatre anys d'internament en un centre de menors i a tres anys de llibertat vigilada un dels autors de l'agressió homòfoba a l'estació de Sitges en què la víctima va caure inconscient a les vies del tren.

La jutgessa considera provat que el noi va participar en la pallissa que va rebre un jove la matinada del 2 d'octubre. El van insultar i apedregar perquè era homosexual i el van fer caure a la via. Segons la sentència, passades les cinc del matí el menor va accedir a les vies del tren per agafar pedres i llençar-les contra la víctima, mentre un altre individu major d'edat l'assaltava per darrere amb una roc “de grans dimensions”. Després, el condemnat i l'amic van donar-li puntades de peu i van robar-li el mòbil, la cartera i els diners i van fugir. L'agredit va caure a la via. Un tercer noi que anava amb els agressors es va desvincular de la pallissa i va socórrer la víctima un minut abans que passés el tren.

La magistrada ha condemnat el menor per un delicte de temptativa d'homicidi amb agreujant d'orientació sexual i per robatori amb violència, i l'obliga a pagar 10.537 euros a la víctima. El condemnat va arribar a un acord amb la fiscalia, va reconèixer els fets i va acceptar la pena.

La justícia manté oberta la instrucció entorn de l'altre agressor, major d'edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia