Successos

Tribunals

Volen presó per al camioner que va intentar matar-ne un altre

El fiscal sol·licita una pena de 8 anys de reclusió per un intent d'homicidi

El conductor búlgar va apunyalar un compatriota amb un ganivet de 13 centímetres en un aparcament de la Jonquera

El judici contra el camioner búlgar que va voler matar-ne un altre a la Jonquera ja té data. Se celebrarà el 20 de juny. El fiscal demana una pena de vuit anys de presó per Atanas Lodorov Naydenov com a autor d'un intent d'homicidi.

Els fets van tenir lloc el 23 de juliol a la matinada, quan el processat tenia el camió estacionat en un pàrquing de la Jonquera. Aquella nit, víctima i acusat es van conèixer, ja que tots dos són de nacionalitat búlgara. Després de parlar una estona fora del vehicle, l'acusat va convidar la víctima a entrar a la cabina del camió per prendre alguna cosa. Un cop a dins, van continuar parlant, i en algun moment de la trobada la situació es va tornar tensa quan l'acusat va descobrir l'existència d'un conegut comú. Segons els escrits de conclusions del fiscal, el processat es va enfadar, va canviar radicalment el seu caràcter i va fer fora de la cabina el seu convidat. Quan la víctima es disposava a sortir del vehicle, el processat va agafar un ganivet de tretze centímetres i, amb ànim de posar fi a la vida del seu compatriota, el va apunyalar a la zona lumbar. La víctima, com va poder, a causa de la ferida i de la gran quantitat de sang que perdia, es va dirigir a la cabina del seu camió per despertar el seu company i demanar-li ajuda.

La víctima es va quedar dins del seu camió fins que van arribar els Mossos d'Esquadra i sanitaris del Sistema d'Emergències. L'home va haver de ser ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va haver de ser atès de la “brutal agressió”, segons el fiscal, que li va provocar problemes renals. Per la seva banda, Atanas Lodorov Naydenov va ser detingut pels Mossos i posat a disposició del jutjat de Figueres, que en va decretar l'empresonament provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia