Successos

Mor un home atrapat entre un camió i un semiremolc

Els fets es van produir en una empresa de Maçanet

La víctima tenia 45 anys i era veïna de Vidreres

Un fatídic accident laboral va tenir lloc ahir a Maçanet de la Selva, on un home va perdre la vida mentre estava treballant amb un camió. La víctima tenia 45 anys i era veïna de Vidreres. El succés es va produir al pàrquing de l'empresa Transports i Serveis Ravich, situada al carrer Mas Ravich. Els efectius d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts d'un quart de nou del matí. Quan es van originar els fets, l'home era a la cabina del camió, la porta del qual estava mig oberta –les primeres hipòtesis indiquen que el conductor estava a punt de baixar de la cabina–. La porta del camió, però, va topar amb un semiremolc que hi havia allí estacionat i aquesta circumstància hauria ocasionat que la víctima quedés atrapada entre el semiremolc i la porta del camió.

Fins a la zona s'hi van dirigir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers, una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter. Els sanitaris van atendre l'home, si bé malgrat els esforços, no van poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners i del Departament d'Empresa i Coneixement, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

El cas d'ahir és el segon ocorregut a les comarques gironines en menys de dos mesos. El 31 de març un empleat va morir mentre feia tasques de manteniment a la nau d'Ascensors Serra, situada al carrer d'Esteve Molas d'Olot. Els cossos d'emergències van ser alertats a dos quarts de quatre de la tarda. L'home, veí de Sant Vicenç de Castellet, tenia 42 anys i treballava per una companyia subcontractada per Ascensors Serra. L'operari duia a terme tasques de condicionament del sostre d'uralita de la nau quan va caure a l'interior de les instal·lacions després de trepitjar una claraboia que va cedir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia