Successos

Arrenca l'arracada a una anciana a Salt, la ven i acaba empresonat

Un veí de Salt de 36 anys, Sergi Jabani Iglesias, ha estat empresonat després que l'arrestessin per haver arrencat amb violència l'arracada a una vianant octogenària a Salt.

Els fets van passar dijous cap a les set de la tarda. La dona transitava pel carrer Països Catalans de Salt quan va ser abordada per un home que li va arrencar una arracada i va fugir corrents. La víctima va demanar auxili, els mossos hi van acudir amb rapidesa, van assistir la dona i van parlar amb diversos testimonis que van poder fer una descripció del lladre. Amb la descripció del sospitós, van muntar un dispositiu per intentar localitzar-lo. Cap a tres quarts de nou del vespre van localitzar un home que coincidia amb el lladre, el van identificar i van comprovar que acabava de vendre l'arracada que havia robat en una botiga de compravenda d'or de Salt. Els Mossos van detenir Sergi Jabani, vell conegut de la policia, perquè acumula moltes detencions i dissabte el van posar a disposició judicial i el jutge va ordenar que ingressés a la presó.

Els robatoris violents, bàsicament estrebades, a gent gran al carrer són un dels delictes que més alarma i repudi social generen i també un dels que més van augmentar el 2016 en relació amb el 2015 a les comarques gironines. L'increment va ser del 26,67% (es va passar de 210 a 266). Durant l'exercici de l'any passat, els investigadors van poder identificar el responsable d'una de cada quatre estrebades i es van practicar 39 detencions. A Salt, precisament, es van produir força casos en què les víctimes, dones grans, van resultar ferides per culpa de l'acció dels lladres, que les van fer caure a terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia