Successos

atemptat a Manchester

reaccions internacionals

Puigdemont considera l'atemptat de Manchester “un crim execrable i miserable”

Santi Vila afirma que “a barbàrie i el fanatisme ens colpeja de nou, ara contra adolescents i joves. Tota la solidaritat amb les víctimes i seus familiars”

El govern espanyol ha manifestat “de la manera més inequívoca i enèrgica la seva repulsa a aquests vils fets”

El president de la Generalitat, en nom del govern català, creu que la tragèdia de l'atemptat a la ciutat anglesa de Manchester és “És un crim execrable, miserable” i a través del tuiter afirma que “compartim el dolor i ens sumem a la solidaritat amb les víctimes i les seves famílies.” Per la seva banda Santi Vila, conseller de Cultura ha escrit que “La barbàrie i el fanatisme ens colpeja de nou, ara contra adolescents i joves. Tota la solidaritat amb les víctimes i seus familiars.”

Espanya mostra el seu condol

El Govern espanyol ha manifestat la seva “repulsa” per l'atemptat que ha acabat amb la vida de més de 20 persones a Manchester i ha traslladat al Govern i al poble britànics “les seves més sentides condolences” per les víctimes de l'atac.

“Espanya rep amb horror la notícia de l'atemptat terrorista perpetrat aquesta matinada a Manchester, que ha costat la vida a més de vint persones i provocat nombrosos ferits”, ha afirmat, en un comunicat, el Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació espanyol.

El Govern que presideix Mariano Rajoy ha manifestat “de la manera més inequívoca i enèrgica la seva repulsa a aquests vils fets i espera que els responsables responguin al més aviat possible dels seus crims davant la Justícia”.

“El Govern, en nom del poble espanyol, transmet les seves més sentides condolences als familiars de les víctimes, així com la seva proximitat i solidaritat a les autoritats i a tot el poble britànic”, ha assenyalat el departament que dirigeix Alfonso Dastis.

Exteriors ha explicat que, “de moment”, “no es té cap constància de víctimes o ferits espanyols”.

“Els nostres consolats a Edimburg i Londres i la nostra Ambaixada al Regne Unit estan seguint la situació en estret contacte amb autoritats britàniques”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia