Successos

Successos

L’acompanyant del lladre mort pels trets d’un mosso a Lleida “creu” que la víctima no anava armada

El presumpte lladre que acompanyava l’atracador d’una gasolinera que va resultar mort per tirs d’un Mosso d’Esquadra, aquest diumenge passat a Lleida, ha assegurat que no portava armes de foc i que “creu” que el seu company tampoc.

Ho ha explicat aquest dimecres la seva advocada, després que el jutjat d’instrucció número 1 de Lleida hagi enviat l’home a la presó.

La lletrada ha assegurat que l’arrestat és drogoaddicte, que aquest diumenge havia begut i que el seu client i el mort es coneixien des de fa anys, encara que feia temps que no es veien. Segons l’advocada, el seu client va seguir el mort quan li va proposar “anar a fer alguna cosa divertida a Lleida”, que després va resultar ser un atracament a una gasolinera amb una furgoneta robada a Reus (Tarragona).

Després de l’atracament i una persecució policial, un dels atracadors va morir per trets d’un dels agents dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana, per la seva banda, manté que un dels atracadors hauria apuntat amb una arma un mosso i per això un dels agents el va disparar mortalment amb la seva arma reglamentària per repel·lir l’atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia