Successos

Municipal

Sobreseguda la causa contra el cap de policia de Sant Feliu per la grua

El jutjat d’instrucció número 3 de Sant Feliu de Guíxols ha dictat el sobreseïment, després que el fiscal no hagi apreciat delicte, de la denúncia interposada contra el cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, Josep Miñarro, per haver lliurat sense càrrec un vehicle retirat per la grua a una treballadora de l’Ajuntament. La defensa de Miñarro va esgrimir que la senyalització de prohibició es podia confondre amb cartells d’un circ i que els titulars dels altres vehicles retirats, tot i fer difusió del problema, no van reclamar. Com que no es va presentar cap acusació particular, sense haver arribat a judici, el jutge ha resolt el sobreseïment.

Dues victòries més

El mateix jutjat també ha decretat l’arxivament de la denúncia d’un agent contra Miñarro per un presumpte delicte contra la llibertat sindical, arran que se li deneguessin permisos per exercir tasques de representació de la plantilla per necessitats del servei. Tot plegat, després de l’arxivament d’una denúncia anterior, també contra el regidor, que Miñarro inscriu en el conflicte salarial i el descontentament que van afectar el cos l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia