Successos

Dos arrestats més per suplantació als exàmens de conduir

Desemmascaren un senegalès i un ghanès fent la trampa de passar per un altre

Continuen les trampes per part d’africans que es presenten als exàmens de conduir fent-se passar per un altre. La setmana passada, en només dos dies, els Mossos van detenir dos homes, Gordon Yaw, ghanès de 40 anys, i Samba Diao, senegalès de 20 anys.

El primer va ser enxampat el 25 de maig al local que la prefectura de Trànsit fa servir per examinar a Sant Joan les Fonts. El document d’identitat que va presentar un dels homes que anava a examinar-se va aixecar les sospites dels Mossos. Van esperar que acabés l’examen i li van examinar detalladament els documents i van comprovar que la documentació era falsa i que la seva identitat es corresponia amb la de Gordon Yaw i no pas amb la que havia presentat. El van detenir per falsificació de document públic. L’endemà, Yaw va quedar en llibertat després de declarar al jutjat d’Olot, però els Mossos van atrapar un altre suplantador a Girona, als exàmens que es fan a la prefectura.

Els Mossos van sospitar d’un noi perquè la fotografia del document d’identitat no es corresponia amb la persona que feia l’examen. En acabar van comprovar que el noi, Samba Diao, feia l’examen per un seu germà, que és catorze anys més gran que ell. Se’l va detenir per un delicte d’usurpació d’identitat. Va passar a disposició judicial el dia 27 i també va quedar lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia