Successos

Jutgen un veí de Vilallonga acusat de violar la filla

La fiscalia demana 10 anys de presó per l’agressió a la víctima, que era menor d’edat

La secció tercera de l’Audiència de Girona va jutjar ahir un veí de Vilallonga de Ter que s’enfronta a 10 anys de presó acusat de violar la filla, que en el moment dels presumptes fets tenia 13 anys. Els cas es remunta a l’estiu del 2014. Segons la fiscalia i l’acusació particular, el processat va proposar a la seva filla tenir relacions sexuals al·legant que no en podia mantenir amb la mare perquè estava malalta. Tot i que la menor s’hi va negar, l’home li hauria començat a fer tocaments i la va portar fins a l’habitació, on l’hauria agredit sexualment. Les acusacions sostenen que la víctima no va oposar resistència “pel respecte que li imposava el seu progenitor”.

L’acusat va negar els fets i va assegurar que la seva filla l’havia denunciat per venjança. L’home, que només va respondre a les preguntes del seu advocat, Jordi Colomer, va relatar que aquell estiu va tenir un enfrontament fort amb la nena quan va arribar a casa de treballar i va veure que havia passat la tarda a l’ordinador i no havia fet les tasques domèstiques que li pertocaven.

L’investigat també va desmentir haver promès regals a la nena a canvi de sexe i també hi va afegir que tenia molt mala relació amb la seva dona, que l’havia amenaçat amb el divorci. El declarant tampoc va reconèixer una gravació d’àudio incorporada a la causa en què, suposadament, reconeix els abusos. Colomer va demanar la nul·litat de la prova perquè no es va aportar en el format original i sosté que l’han pogut manipular. Amb tot, el judici va quedar vist per a sentència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia