Successos

Successos

Usaven un apartament de lloguer per vendre-hi droga

Els mateixos acusats ja havien estat detinguts a Lloret pels Mossos tres dies abans, en descobrir-los oferint estupefaents als turistes en plena via pública

La manca de salubritat i la gran quantitat de brutícia que hi havia en un pis de Lloret de Mar van ajudar a posar al descobert que els inquilins utilitzaven el domicili com a punt de distribució de drogues. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir la parella que residia a l’immoble en règim de lloguer. Es tracta d’un home de Marbella, de 37 anys i de nacionalitat senegalesa, i una dona de 36 anys, d’origen francès i veïna de Saint-Euphraise-et-Clairizet. Van ser arrestats per un delicte contra la salut pública. La intervenció policial va començar diumenge a mitjanit, quan agents de paisà, adscrits a la unitat de seguretat ciutadana de Blanes, van ser requerits per la propietària d’uns apartaments de lloguer de Lloret. La dona els va informar que un dels seus pisos llogats desprenia una forta pudor de podrit i va afegir que diversos arrendataris dels apartaments també li havien fet arribar les mateixes queixes.

Mentre els Mossos estaven realitzant gestions amb la propietària, van arribar els dos llogaters. Van identificar-los i, en l’escorcoll, els van trobar dotze bossetes que contenien marihuana, cinc dosis de cocaïna, un embolcall amb dues pastilles i 120 euros. Els Mossos havien detingut la mateixa parella tres dies abans, també per un delicte contra la salut pública. En aquella ocasió agents de paisà els van enxampar quan oferien droga a joves turistes, a la via pública. Aquell dia duien uns quants embolcalls de marihuana i cocaïna, així com 105 euros en bitllets fraccionats amagats, entre altres llocs, dins la roba interior de l’home.

La unitat d’investigació va inspeccionar dilluns el pis on residien els acusats. A més de trobar-hi molta brutícia i unes condicions insalubres, van comissar mig quilo de marihuana, gairebé 50 grams de cocaïna, 112 pastilles d’èxtasi, 1.155 euros, 200 lliures esterlines i 50 dòlars. Els arrestats, a qui consten antecedents per fets similars, van passar ahir a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes.

D’altra banda, després d’uns mesos d’investigació, els Mossos van efectuar ahir una operació al barri de Valldolig de Blanes. Van registrar quatre domicilis, on van requisar un miler de plantes de marihuana, 66 transformadors, 61 bombetes i van quedar detinguts un home i una dona, tots dos de 31 anys. En l’operació policial també hi van participar tècnics d’Endesa, ja que vint immobles tenien la llum punxada



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia