Successos

Quatre detinguts en una operació antidroga

Quatre persones d’un mateix clan familiar –entre elles un menor d’edat– van ser detingudes dimecres a la tarda arran d’una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la policia local d’Amposta contra el tràfic de drogues en dos domicilis de la ciutat.

Els escorcolls van tenir lloc, en sengles immobles del carrer Cánovas –al barri de les Quintanes– i el carrer Orient –al barri del Grau–, amb la participació de més de trenta efectius dels dos cossos al llarg d’unes quatre hores. Els agents van localitzar diversos embolcalls amb una quantitat indeterminada de cocaïna i heroïna, així com 430 euros en efectiu. Els detinguts, però, haurien pogut desfer-se de bona part de les substàncies que tenien preparades per a la venda abans de l’entrada policial.

Com en ocasions anteriors, l’interior de la casa estava equipat amb un sistema de reixes, dobles portes i blindatges per dificultar l’accés a les diferents dependències.

Un cop traslladats tots quatre detinguts a comissaria, els Mossos van deixar sense efecte la detenció del menor d’edat, que va quedar sota custòdia de la seva àvia. Els tres detinguts majors d’edat, un matrimoni i la germana de la dona, està previst que passin a disposició del jutjat d’Amposta avui al matí.

L’alcalde d’Amposta valora positivament la col·laboració entre els dos cossos de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia