Successos

Successos

Ingrés a presó del presumpte cap d’un grup criminal

El jutge de guàrdia de Lleida va enviar ahir a la presó el presumpte cap d’un grup criminal dedicat a l’elaboració i venda de drogues de disseny que tenia el laboratori clandestí a Mollerussa. Els altres sis detinguts que van passar a disposició judicial –quatre homes i dues dones– van quedar en llibertat amb càrrecs. Tots ells van ser detinguts dijous per la Guàrdia Civil de Lleida en el marc de l’operació Saldos. Tres arrestats més ja van quedar en llibertat després de declarar.

Arran de l’operació, la Guàrdia Civil va confiscar més de 20 quilos de speed, 20 litres de producte semisòlid amfetamínic, 3.340 comprimits d’MDMA (èxtasi), 250 grams d’haixix i 6.146 grams de marihuana, a més d’una gran quantitat de material de laboratori, 3.000 euros en metàl·lic, tres turismes, diversos mòbils i ordinadors portàtils i documentació. En total es van fer sis escorcolls domiciliaris, la meitat dels quals a les comarques de Lleida.

L’home que presumptament exercia de cap de la banda és veí de la capital del Pla d’Urgell, mentre que dels sis lleidatans detinguts en aquesta operació, quatre són de les Borges Blanques i dos de Mollerussa. La investigació va començar l’any passat i es considera l’operació antidroga més important de la Guàrdia Civil de Lleida dels últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia