Successos

Troben mort el veí de Llançà desaparegut des de feia més d’una setmana

Els Mossos tenen oberta una investigació per aclarir-ne les circumstàncies

El cos va ser localitzat en una zona aïllada i a uns 500 metres del seu cotxe

Final tràgic en el cas de la desaparició de Jacques Regnier Magotteaux, el ciutadà belga de 82 anys veí de Llançà, de qui feia més d’una setmana que s’havia perdut el rastre. Segons van confirmar fonts pròximes al cas, el seu cos va ser localitzat ahir. Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. De fet, la policia va informar de la mort a la família, però sense aportar-los cap més informació. Segons va explicar una de fillastres a aquest diari, els Mossos no els han donat cap detall de la mort per telefon i els han emplaçat a parlar-ne avui personalment.

Segons fonts pròximes al cas, el cos de Jacques Regnier el van localitzar, ahir al matí, en una zona aïllada i de difícil accés de l’Alt Empordà. La víctima es trobava a uns 500 metres del seu cotxe, el Nissan Micra blau que conduïa el dia que va desaparèixer. El vehicle estava estacionat en una mena de camp i sense evidències d’haver patit cap accident. Pel que fa a la víctima, el cos no presentava aparentment signes de criminalitat i tenia símptomes molt clars d’haver mort feia dies. El cadàver va ser traslladat a les dependències de l’Institut de Medicina Legal de Girona, on és previst que avui li practiquin l’autòpsia.

La història de la desaparició de l’octogenari va començar la matinada del dia 23 de juny. L’home i la seva companya eren al seu habitatge del carrer Besalú de Llançà quan ella es va trobar malament i van cridar el servei d’emergències. Una ambulància va anar a recollir la dona i la va traslladar a urgències, a l’hospital de Figueres. Jacques Regnier va dir que aniria fins a Figueres amb el seu cotxe darrere de l’ambulància. La dona va ser a l’hospital fins al matí, quan, després de ser examinada pels metges, va ser donada d’alta. Un cop va tenir l’alta i en veure que el seu company no havia anat a l’hospital, va tornar cap a Llançà pels seus mitjans. Un cop a casa, en veure que l’home no apareixia, es van disparar les alarmes.

Segons la investigació, Regnier va gastar més de 100 euros en una àrea de servei de Ribesaltes, població situada a uns 80 km de Llançà. Després, va agafar l’autopista en direcció sud, aquest cop ben encarrilat cap a Figueres, ja que consta que va pagar el peatge a la Jonquera en direcció sud. I la darrera petjada que va deixar va ser a la sortida de Figueres Nord, on va sortir de l’autopista. Aquí se’n va perdre el seu rastre. Tot i que no tenia cap malaltia, la família temia que s’hagués pogut desorientar.

LA DATA

23.06.17
Se n’havia perdut la pista,
quan va posar la targeta per pagar l’autopista a la sortida Figueres Nord.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.