Successos

Un operari mor en caure-li un arbre al damunt

L’home, de 29 anys i nacionalitat romanesa, estava fent treballs forestals

Un treballador va morir ahir al matí en caure-li un arbre al damunt mentre feia treballs forestals a Vilademuls. Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, els fets van ocórrer pels volts de dos quarts de nou del matí a l’alçada del quilòmetre 737 de l’N-II. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quan hi van arribar, els sanitaris van atendre de seguit a la víctima, però ja no van poder fer res per salvar-li la vida pels greus traumatismes que havia patit per la caiguda d’un pi de gran tamany. La víctima, un home de 29 anys i nacionalitat romanesa, estava fent tasques de millora agrícola en una àrea que compren entre els termes de Vilademuls i Bàscara. Darrerament s’estan fent molts treballs a la zona relacionats amb les zones perimetrals per evitar mals majors en cas d’incendi forestal.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

LA XIFRA

737
és el punt
quilomètric de l’N-II on va tenir lloc el sinistre, entre els municipis de Vilademuls i Bàscara


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia