Successos

Successos

Enxampat intentant creuar la frontera amb 100.000 euros amagats

La Guàrdia Civil també deté una parella que duia 11 kg d’haixix ocults al cotxe i que viatjava a l’Estat francès

La Guàrdia Civil ha pogut detenir un conductor que pretenia creuar la frontera amb 100.000 euros amagats a l’interior del cotxe. Els fets van tenir lloc durant la matinada de dissabte, quan els agents van muntar un control rutinari a la Jonquera. L’objectiu era inspeccionar vehicles amb plaques de matrícula franceses, per evitar que hi hagués conductors que creuessin la frontera amb diners sense declarar. Cap a la una de la nit, en van atrapar un. L’home volia passar a l’Estat francès amb 100.000 euros amagats dins el cotxe. En concret, en una bossa de tela que havia entaforat al motor del vehicle. Els diners estaven repartits en bitllets de 20, 50, 100 i 500 euros. La Guàrdia Civil va comissar gairebé tots els diners i, com estableix la llei, només va permetre que el conductor continués el viatge portant 1.000 euros al damunt.

D’altra banda, la Guàrdia Civil també va detenir una parella que portava 10,8 quilos d’haixix amagats al cotxe. Els agents els van atrapar dilluns mentre circulaven per la Jonquera en direcció a l’Estat francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia