Successos

Ensurt en un càmping de Roda, amb 11 joves afectats

Van haver de ser atesos en patir un atac d’ansietat, provocat per fatiga

Ensurt al càmping Arc de Berà, al municipi de Roda de Berà, divendres al vespre. Un grup d’onze joves francesos d’entre 13 i 14 anys van haver de ser atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) perquè no es trobaven bé i, posteriorment, se’n va haver de traslladar deu a diversos hospitals. Tot i que, en un primer moment, s’havia apuntat a una intoxicació alimentària, la causa va quedar descartada en constatar que el quadre que patien era de fatiga, mareig, taquicàrdies i ansietat, causats possiblement per una barreja de cansament i cop de calor.

El joves, que van ser donat d’alta ahir, havien arribat al càmping el mateix divendres per participar en un casal de colònies esportives. “No tenien símptomes de vòmits, ni diarrees, ni malestar a la panxa”, va precisar, ahir, la responsable del càmping, Sara Rubio, després de recordar que ja es trobaven malament abans de sopar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia