Successos

policial

Enxampat gravant una dona mentre es dutxava

L’home hauria enregistrat imatges per sota de la porta del vestidor del càmping Las Dunas de Sant Pere Pescador

El pervertit va bloquejar el telèfon mòbil perquè la policia no hi accedís

Un home de nacionalitat alemanya va ser detingut dilluns sospitós d’haver fet gravacions de dones despullades al càmping Las Dunas de Sant Pere Pescador. Els fets haurien tingut lloc pels volts de les quatre de la tarda, quan els serveis d’emergència van rebre l’avís des del càmping que havien enxampat l’home, d’uns 40 anys, gravant una dona mentre es dutxava. Després dels fets, l’home hauria estat retingut per diversos usuaris i treballadors del càmping. Segons fonts pròximes al cas, se sospita que l’home hauria aprofitat que una usuària de les instal·lacions estava fent servir la dutxa per accedir al vestidor de dones i enregistrar imatges amb el seu telèfon mòbil per sota de la porta. Però la dona el va veure i li va cridar l’atenció. La víctima va anar a cridar el seu marit per explicar-li el que havia passat.

En veure’s sorprès, l’home va donar versions contradictòries d’aquella situació. En un primer moment va relatar que no era possible aquella acusació perquè no tenia telèfon mòbil. Però aquesta versió va ser tombada quan es va comprovar que, efectivament, sí que té un telèfon mòbil. Però en tot cas, va dir l’home, no va gravar ningú, i encara menys una dona. Però la història no va acabar així, perquè la investigació policial va determinar que el sospitós havia bloquejat el telèfon mòbil posant erròniament tres vegades el codi de seguretat PIN perquè ningú pogués accedir al contingut, veure les imatges i corroborar les proves. Davant les contradiccions que va manifestar l’home, el testimoni de la dona que va ser gravada mentre es dutxava i la impossibilitat temporal d’accedir al telèfon mòbil, els Mossos d’Esquadra van decidir detenir l’home i traslladar-lo a la comissaria de Roses.

S’acull al dret a no dir res

Tot i que els fets van tenir lloc dilluns a la tarda, l’home ha dormit dues nits als calabossos i és previst que avui passi a disposició judicial i molt probablement el deixin en llibertat amb càrrecs. El sospitós es va acollir al seu dret a no declarar i, per tant, no ha volgut donar, ara per ara, la seva versió dels fets. S’està també en espera que els tècnics informàtics dels Mossos d’Esquadra accedeixin al terminal mòbil per comprovar si l’home va arribar a enregistrar dones nues al vestidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia