Successos

medi ambient

control de plagues

Plaga de grills a la comissaria dels Mossos de Balaguer

El sindicat dels Mossos d’Esquadra Uspac ha volgut donar a conèixer a l’opinió pública la presència d’una “plaga de grills” a la comissaria que el cos policial té a Balaguer, situació que, segons el sindicat, s’arrossega des de fa un mes. En aquest sentit, Uspac ha decidit presentar una denúncia la Inspecció de Treball per “la ineficàcia i la incompetència de l’administració i de l’empresa encarregada d’aturar la plaga d’insectes (cuques i grills) a la comissaria”. El sindicat policial sosté que la presència d’insectes a les dependències dels Mossos d’Esquadra a la capital de la Noguera comporta una situació “d’insalubritat laboral”, però també denuncia “una manca evident d’higiene i neteja a les comissaries dels Mossos”, motiu pel qual exigeix solucions al departament d’Interior.

Cal recordar que fa uns dies aquest mateix sindicat va denunciar els problemes de filtracions que hi ha d’ençà de la seva construcció la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Balaguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia