Successos

policial

detenció per violació

Tres turistes alemanys, detinguts per un altre delicte greu a Lloret, la violació d’una noia

Els nois estaven de vacances al municipi i, presumptament, van agredir la víctima pels volts de les dues de la matinada

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves alemanys com a presumptes autors de la violació d’una turista de 19 anys en un hotel de Lloret de Mar (Selva). L’agressió sexual va tenir lloc la nit de dimarts a dimecres, pels volts de les dues de la matinada. Els joves haurien abusat en grup de la víctima, en una habitació de l’Hotel Planas, situat al centre del municipi. La jove va anar a l’Hospital Comarcal de Blanes (Selva) perquè li fessin un reconeixement mèdic i després va denunciar els fets als Mossos. La policia va poder detenir els tres sospitosos poques hores després, cap a les sis de la tarda d’ahir. Els arrestats, que també passaven uns dies de vacances a Lloret, tenen 24 i 25 anys i són de procedència marroquina.

Aquesta violació té llocs pocs dies després que Lloret de Mar hagi estat escenari d’un altre succés: la mort d’un turista italià de 22 anys a l’interior de la discoteca St. Trop.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia