Successos

successos

ofegament

Un jove mor ofegat en una piscina municipal

Un jove de 21 anys veí del barri de la Mariola de Lleida va morir dimecres a la nit ofegat a la piscina municipal de Gardeny. Segons els Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc a dos quarts de nou, quan la instal·lació ja havia tancat al públic, per la qual cosa es dedueix que el jove va saltar la tanca per accedir al recinte i banyar-se. Un grup de companys del jove, que també havien accedit a la piscina, van avisar la família i entre tots van aconseguir treure’l de l’aigua. El noi va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova, però va morir. És per aquest motiu que els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) no van arribar a intervenir-hi. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i diligències sobre el cas.

Segons l’alcalde accidental de Lleida, Joan Gómez, la víctima va accedir a la piscina un cop el recinte ja era tancat –entre dos quarts de vuit i les vuit del vespre– acompanyat d’almenys dos companys més, que van ser els qui van anar a avisar la família quan es van adonar que el noi tenia problemes. Segons Gómez, tot fa pensar que el jove, veí del barri de la Mariola, va morir ofegat i que tenia alguna afectació de salut que podria haver intervingut en el tràgic desenllaç. L’alcalde accidental també ha confirmat que no era la primera vegada que el noi es banyava a la piscina de Gardeny fora de l’horari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia