Successos

terrorisme

atropellament mortal

Troben mort el sospitós que ha envestit una agent dels Mossos en el control a la Diagonal

El cos ha estat localitzat a l’altura de l’edifici Walden de Sant Just Desvern

La policia ha activat els artificiers del TEDAX per inspeccionar el vehicle, que està sota control policial

El sospitós que ha envestit una agent dels Mossos d’Esquadra en un control a la sortida de Barcelona, a la Diagonal, ha estat localitzat mort en el seu cotxe, a tres quilòmetres d’on els agents l’han intentat detenir a trets.

Segons han informat a Efe fonts pròximes a la investigació, el sospitós s’ha saltat cap a les 19:45 hores el dispositiu de control de sortida establert a l’avinguda Diagonal de Barcelona després de l’atemptat, moment en el qual ha atropellat dos agents.

Els dos agents no han patit lesions de gravetat, de manera que no es tem per la seva vida, segons les fonts. De fet, l’agent, que és la que ha patit una major afectació, té el turmell trencat.

Perquè el sospitós no se saltés el control, els agents del dispositiu antiterrorista han disparat contra el conductor del vehicle, que ha pogut prosseguir la seva marxa, si bé ha estat localitzat poc després, sense vida, a l’altura de l’edifici Walden de Sant Just Desvern (Baix Llobregat), a uns tres quilòmetres d’on estava establert el control.

Els Mossos d’Esquadra han activat als artificiers del TEDAX per inspeccionar el vehicle, que està sota control policial, segons les fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia