Successos

Successos

Declaració dels dos acusats en el judici pel crim de Méndez

Hi ha citats testimonis i pèrits fins dimecres

El 28 de setembre a la tarda es retirarà el jurat popular a deliberar

L’Audiència de Girona està previst que sigui el marc avui de la segona sessió del judici pel crim, l’octubre del 2013, de la veïna de la ciutat Montse Méndez. Divendres de la setmana passada van ser escollits els membres del jurat popular que hauran de donar el seu veredicte en el cas. A la banqueta dels acusats, s’hi asseu Dave Verbist, de nacionalitat belga, que va confessar el crim el juny del 2014. I, juntament amb ell, el segon processat és Doramas Sánchez, qui en aquella època era el company de pis de Verbist, i se sospita que entre els dos haurien acordat fer desaparèixer el cos.

Tal com consta en el guió del jurat, per a avui al matí estan assenyalats els interrogatoris dels dos investigats. El judici se celebra a la sala de vistes de la secció 4ª de l’Audiència. El fiscal, Enrique Barata, demana disset anys i deu mesos de presó per a Verbist per un delicte d’assassinat i un altre de profanació de cadàver. I, per a Doramas, sol·licita una condemna de tres anys i quatre mesos de presó per encobriment i profanació de cadàver. Hi haurà declaracions de testimonis i pèrits fins al dia 27. L’endemà, les parts faran les conclusions i els informes al matí i, a la tarda, entregaran l’objecte del veredicte al jurat, que es retirarà a deliberar.

LA XIFRA

25
anys
de presó va imposar l’Audiència de Madrid a Verbist el 2016 per l’assassinat d’una turista danesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia