Successos

Successos

Un home i dos gossos moren en l’incendi d’una caravana a la Jonquera

El vehicle estava en un pàrquing al costat de la compactadora de cartró quan es va incendiar

Hi havia una bombona de butà a dins i una fora

Un home, que encara no està formalment identificat, i els seus dos gossos van morir dilluns al vespre en incendiar-se una caravana que estava estacionada en un pàrquing de la Jonquera. El foc va començar després de les 7 de la tarda a la caravana, amb matrícula francesa, que es trobava a l’aparcament del supermercat Escudero, al costat de la compactadora de cartró, en un punt freqüentat per caravanes que passen més d’un dia a la població. Veïns de la Jonquera havien vist anteriorment l’ocupant de l’autocaravana passejant amb dos gossos per la zona. Dilluns, en veure fum i flames, un ciutadà es va acostar al vehicle i va mirar a l’interior i no hi va veure ningú, però va decidir apartar-se de pressa en adonar-se que hi havia una bombona de butà dins de la caravana i una altra a l’exterior. Es va produir una explosió i les flames van consumir tota la caravana, i el foc també va afectar uns arbres del costat del pàrquing i un cobert. Els bombers van rebre l’avís cap a dos quarts de vuit del vespre i van sufocar les flames que havien començat a l’habitacle posterior de l’autocaravana. Va ser un cop extingit el foc que es va descobrir que a la part del davant, als seients del conductor i els acompanyants, hi havia els cossos pràcticament calcinats d’un home i dos gossos. El cadàver de l’home va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on se li va practicar l’autòpsia i els forenses han agafat mostres d’ADN per identificar la víctima, ja que no va ser possible treure les empremtes ni la fitxa dental.

La investigació, a càrrec dels Mossos d’Esquadra, apunta com a hipòtesi més probable la de la mort accidental, ja sigui per un curtcircuit elèctric o per un descuit de l’home durant la manipulació d’algun estri amb foc.

LA DATA

02.10.17
Un foc
en una autocaravana va causar la mort d’un home i els seus dos gossos a la Jonquera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia