Successos

Successos

Atrapen quatre narcotraficants a Girona

Sortien d’un garatge on hi havia més de 37 quilos de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre suposats narcotraficants quan sortien d’un garatge de Girona on hi havia més de 37 quilos de marihuana. Els arrestats tenen entre 25 i 31 anys, són de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de Salt i Celrà.

L’operació policial va tenir lloc cap a les nou de la nit de divendres passat quan els agents van tenir coneixement que un grup de persones podia estar traficant amb drogues en un garatge de la ciutat. La policia es va dirigir cap al lloc. Quan la patrulla estava arribant, va observar que diverses persones sortien precipitadament del local i fugien corrents. Una d’elles va perdre pel camí un paquet que posteriorment es va comprovar que contenia marihuana premsada. Els agents van reaccionar de manera ràpida i van poder interceptar quatre sospitosos del grup. Durant l’escorcoll van trobar que un d’ells amagava un feix de bitllets entre la roba interior amb 12.180 euros. Posteriorment, els Mossos van comprovar que a dins del garatge hi havia un vehicle amb diverses bosses de substàncies estupefaents. A més, a terra van localitzar una balança de precisió i més bosses amb droga. En total hi havia 37,69 kg de marihuana. En una taula d’una estança adjunta, els agents van trobar 131.660 euros, un llibreta amb diverses anotacions, una altra balança de precisió, una planxa per segellar bosses i telèfons.

Arran de les troballes, els quatre homes van quedar detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia