Successos

trànsit

atropellament mortal

Un noi mor atropellat a la Jonquera i el conductor fuig

La víctima va ser trobada estesa a terra del pàrquing de la duana

Tenia ferides greus, estava inconscient i anava indocumentat

El jove va ser localitzat a la zona d’accés a l’aparcament

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d’un jove de 26 anys, de nacionalitat algeriana, a la Jonquera. Les primeres hipòtesis apunten que el noi va ser víctima d’un atropellament, ja que presentava marques al cos que haurien estat provocades per pneumàtic. Els agents, alhora, treballen per identificar el conductor, que va fugir. Els fets van tenir lloc dilluns passat. Pocs minuts abans de dos quarts d’onze de la nit, els cossos d’emergències van rebre l’avís que s’havia localitzat un noi ferit, estirat a terra del pàrquing de la duana. Segons van especificar fonts pròximes al cas, el jove estava inconscient i tenia lesions de caràcter greu. El van trobar, concretament, a l’accés del pàrquing de la duana, situat a l’altura del punt quilomètric 777 de l’N-II. Fins a la zona s’hi van dirigir immediatament sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM. Els sanitaris van traslladar el ferit al centre d’atenció primària (CAP) de la població on, malgrat els esforços, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos van ser informats a mitjanit que el jove havia mort. Els agents van realitzar diverses gestions per identificar-lo, ja que només portava un document del Cuerpo Nacional de Policía (CNP). Amb tot, es manté oberta la investigació per descobrir qui va ser l’autor de l’atropellament i s’han examinat, entre altres, les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de la zona.

LA XIFRA

26
anys tenia la víctima, de nacionalitat algeriana. Va ser traslladada al CAP, on va acabar morint.

LA DATA

16.10.17
Poc abans de dos quarts d’onze de la nit, els cossos d’emergències van rebre l’avís dels fets.

Concentració per demanar més seguretat

“Diem prou!” és el lema que va encapçalar ahir una concentració veïnal a la Jonquera, que es va celebrar a la plaça de l’Ajuntament per reclamar més seguretat al municipi. Aquesta és una de les múltiples accions que impulsen centenars de veïns de la Jonquera i el Pertús, constituïts en una plataforma, per denunciar l’increment de robatoris en habitatges de la població, així com baralles i la venda de droga al carrer. Lamenten que aquestes situacions han augmentat de manera preocupant els darrers mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia