Successos

Successos

Troben morta estimbada la dona de Cervià desapareguda

El cotxe que conduïa Teresa Nierga va sortir de la carretera entre Cornellà i Medinyà i va anar a parar daltabaix d’un pont d’uns set metres d’alçada

Un motorista que ahir al migdia circulava per la carretera GI-514 (que enllaça Cornellà del Terri amb Medinyà) va descobrir estimbat daltabaix d’un pont el Hyundai Galloper que conduïa Teresa Nierga Coll, la veïna de Cervià de 84 anys, que estava en parador desconegut des de dimecres. El motorista va alertar el 112, i els serveis d’emergència, que ahir tenien un ampli dispositiu buscant la dona desapareguda, van anar fins al lloc, al veïnat de Tomet de Cornellà, i van comprovar que la conductora era morta dins del vehicle que, segons tots els indicis, havia tingut una sortida accidental de la carretera per motius que s’estan investigant. Els familiars de la víctima ja havien rastrejat els vorals de la carretera GI-524, la que solia utilitzar Nierga quan anava a mercat a Banyoles, però no havien descobert el vehicle, ja que la barana del pont no estava trencada ni abonyegada. La hipòtesi més probable segons els investigadors és que el Hyundai Galloper, que circulava en direcció a Medinyà, va sortir de la via i va enganxar la punta de la tanca, es va desestabilitzar, va passar a l’altre costat de la tanca i va arrossegar uns metres fins al voral del pont i es va estimbar des d’uns set metres d’alçada. Dins del vehicle hi havia la bossa i tots els objectes personals de la víctima, inclòs el seu telefon mòbil, que ahir al matí encara estava operatiu i donava senyal tal com havien comprovat els seus familiars. Els Mossos havien geolocalitzat el telèfon i a partir del senyal de l’antena ahir rastrejaven, amb l’helicòpter i tot, una àmplia zona entre el Gironès i el Pla de l’Estany.

Teresa Nierga estava en parador desconegut des que dimecres va anar a mercat a Banyoles, segons va dir per telèfon al seu fill. Hi havia d’anar amb una amiga i parenta, però aquesta dona no va poder i va acabar anant-hi sola. A la tarda, una neta la va anar a visitar a casa seva i no la va trobar. Tampoc era a la casa de pagès on vivia abans i on té unes granges llogades. I es van començar a disparar les alarmes en arribar el vespre i no tenir-ne notícies. Van alertar els Mossos i tots els familiars i amics es van mobilitzar per buscar-la. Van resseguir els seus passos i van comprovar que aquell matí Teresa Nierga havia anat al mercat de Banyoles, havia fet la compra al supermercat Consum, on la coneixien, havia comprat pinso en una empresa de la carretera de Camós i finalment havia anat a cobrar el lloguer de les grangers de porcs a l’empresa de Camós. Totes les persones amb qui va tractar van coincidir a dir que havia fet les gestions amb total normalitat. Tot apunta que després de cobrar els lloguers va agafar el camí cap a casa i que es va accidentar durant el trajecte.

Sense notícies del veí de Garrigoles perdut al juliol

Continua en parador desconegut Jordi Coderch Pons, el veí de Garrigoles de 85 anys, de qui es va perdre la pista el dilluns 31 de juliol passat. L’home va sortir de casa seva, situada al carrer de l’Església, al centre de la població, dient que anava a fer un volt pels camps. La darrera persona que el va veure va ser un ciclista amb qui es va encreuar, poca estona després de sortir de la casa, quan anava en direcció a la zona de Palau Borell. El ciclista va explicar que l’havia vist a un nebot de Coderch, que va sortir en direcció cap on li deia el testimoni però ja no el va trobar. Durant cinc dies, bombers, mossos i voluntaris van fer recerca activa per la zona però no es va trobar cap rastre de Coderch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia