Successos

palafrugell

A la presó un lladre detingut tres cops en tres dies

El jutge ha enviat a la presó un lladre reincident a qui els Mossos d’Esquadra han arribat a detenir tres vegades amb tan sols tres dies de diferència. L’home té 44 anys i és veí de Palafrugell. La policia el va sorprendre de nit quan intentava rebentar la taquilla d’un aparcament públic del municipi, poca estona després que forcés un cotxe. Els Mossos el van arrestar i el van dur als jutjats de la Bisbal. Allà, després de declarar, va quedar en llibertat provisional. Pocs minuts després, però, el delinqüent ja tornava a actuar. Va provar d’entrar en una perruqueria i això va fer que es guanyés un segon arrest. La tercera detenció va arribar dos dies després, quan els Mossos el van identificar com a autor d’un robatori en un habitatge de Palafrugell que havia tingut lloc feia una setmana.

girona

Saquejaven bars anant-hi primer de clients

acn

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 15 de novembre passat un grup acusat d’una vintena de robatoris en 24 bars de diverses localitats catalanes, on acudien hores abans simulant ser-ne clients i aprofitaven per inutilitzar les alarmes. Segons fonts policials, el grup estava format per sis persones de nacionalitat romanesa i van cometre els robatoris en establiments de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Premià de Mar, Granollers, Santa Coloma de Farners i Martorell, a més d’un estanc de la demarcació de Girona. Els detinguts estan acusats dels delictes de robatori amb força, danys, falsificació documental i pertinença a grup criminal. Cinc dels suposats lladres van quedar en llibertat mentre que el sisè va ingressar a la presó després de passar a disposició judicial.

bombers

Simulacre d’incendi al port d’Empuriabrava

redacció

Protecció Civil va organitzar ahir al matí un simulacre d’emergència al port d’Empuriabrava amb l’incendi en una embarcació d’uns 8 metres d’eslora, que era a l’aigua. Amb aquest simulacre s’ha posat a prova el pla d’autoprotecció del port d’Empuriabrava i va servir per practicar les accions del personal davant una situació d’emergència i la coordinació entre els diferents grups actuants.

roses

Ferida en caure des d’una altura de sis metres

ò.p

Una veïna de Roses de 54 anys va resultar ferida en caure ahir des d’una altura d’uns 6 metres en trepitjar una claraboia de vidre. Els fets van ocórrer pels volts de les dotze del migdia al número 101 del carrer Oslo de la urbanització Mas Oliva. Davant l’aparatositat de l’accident, els sanitaris del SEM havien previst traslladar la dona amb l’helicòpter fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, però finalment va acabar sent conduïda en ambulància a l’hospital de Figueres amb ferides de caràcter greu.

judicial

Presó per a l’home que va apunyalar-ne un altre a Figueres

X. Pi / M. López (ACN)

L’Audiència de Girona ha condemnat a 5 anys de presó l’acusat d’apunyalar un veí a la sortida d’un col·legi electoral de Figueres. Els fets van tenir lloc el 20 de desembre del 2015 cap a les vuit del vespre. Acusat i víctima eren veïns i ja havien tingut algunes discussions prèvies. I aquell dia, el de les eleccions generals, van tornar a topar a la sortida del col·legi electoral situat al carrer Josep Carner de Figueres. Quan els dos homes es van discutir, la víctima tornava cap a casa en companyia del seu fill. Segons recull la sentència, després de seguir-lo uns metres, Serrano es va abraonar damunt l’altre home, el va empènyer al terra i se li va posar al damunt. Després, subratlla l’Audiència, el va punxar quatre vegades a la cara, al coll, al tòrax i a l’abdomen. Javier Serrano Juárez s’enfrontava a una condemna de fins a 10 anys de presó. La sol·licitava l’acusació particular, que qualificava l’agressió com una temptativa d’assassinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia