Successos

Successos

Onze evacuats d’una perruqueria de Girona

Una de les treballadores va resultar intoxicada i va ser traslladada a la cambra hiperbàrica de l’hospital de Palamós

Els serveis d’emergència van haver de desallotjar onze persones d’una perruqueria a Girona. Una d’elles fins i tot va haver de ser trasllada a l’hospital de Palamós per intoxicació. Els fets van succeir pels volts de tres quarts de set de la tarda a l’acadèmia de perruqueria, barberia i estètica Cosex, situada a la plaça Poeta Marquina de Girona. Segons van explicar ahir fonts properes al cas, una trucada al 112 va alertar que hi havia una treballadora que s’havia indisposat i s’havia desmaiat. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles de la Policia Municipal de Girona.

Monòxid de carboni

Davant la situació d’emergència, els equips van decidir evacuar les onze persones que en aquell moment hi havia dins del local, ja que hi havia la possibilitat que la treballadora es maregés per intoxicació de monòxid de carboni. És per això que fins al lloc dels fets també es va traslladar un equip de l’empresa subministradora del cas per revisar les instal·lacions. De fet, des del primer moment els Bombers de la Generalitat ja van tancar la clau del gas per si de cas es tractava d’una mala combustió de la caldera.

Segons van indicar fonts d’emergències, la treballadora que va resultar intoxicada va ser traslladada a l’hospital de Palamós, on va ser tractada a la cambra hiperbàrica, tal com es fa en aquests casos. La resta van ser ateses in situ pels sanitaris del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia